duminică, 20 ianuarie 2008

post de duminica


Ce-i caracterizeaza cel mai bine pe oameni?Parerea mea este gradul de lene...Nimic mai mult!Cu cat cineva e mai lenes , cu atat are mintea mai odihnita si cu totii stim ca nu e bine sa te pui cu cei cu mintea odihnita..
Cica am trai in secolul vitezei, si clar timpul "zboara" mai repede decat de obicei....si unii chiar sunt stresati de aspectul asta..dar nu si un lenes...la el e la fel....probabil pentru ca ii este lene sa contorizeze timpul..Zau asa.Toti se plang ca nu au timp...iau cursuri de managementul timpului, dar nu si un lenes....parca si aud:lenea mea a zburat mai repede astazi...statul de pomana nu mai e asa lung! imposibil fratilor, ceva ce nu se termina nu ai cum sa spui ca e mult sau putin...
Uneori ii invidiez..stai si nu faci nimic...ai o relatie stransa cu propria-ti canapea si cu telecomanda...hm...menage a trois!trebuie sa ai anumite abilitati sa faci asta.Oare s-or da undeva cursuri pe tema asta!?
Anuntati-ma!!!!!!!

vineri, 18 ianuarie 2008

un alftel de inceput....

Ma facusi si blogger, dar nu am calitatile unuia.Bun...ma simt ciudat...
Ma joc pe net! cred ca am prea mult timp liber... sau prea putin si "evadez" in bloggosfera...sau ca ma calca unii pe unghiile de la picioare..
Of...ce-or fi avand unii oameni de se trezesc cu fata la cearceaf si uita ca pe majoritatea dintre noi chiar nu ne intereseaza ce-au facut cu o noapte inainte.Eventual, acestor specii le trece prin cap ca nu toata lumea vrea sa auda ceva de genul: "of cu ce durere de cap am" la prima ora?!zau ca am si eu una..nu vrei sa facem schimb?!
sau si mai bine...vin cu fata aia imposibila, chinuita, de caine batut, bosumflat ca un copil fara acadea, de mai mai sa ti se rupa sufletul si asteapta sa-i intrebi ce au.Evident nu ti se spune,si asteapta sa insisti...Si tu stii ca asta vrea..si ei stiu.si nu vrei sa insisti, dar au fata aia de cer exact asta..si te simti vinovat pentru "fata lor lipita de cearceaful altora" si insisti!
mare greseala!apa la moara...iar nu e nimic, iar e totul ok..dar aceasi fata!
Serios, nu vreau sa stiu, nu ma intereseaza!Ii ignori, te ignora, pare solutia cea mai buna..Dar nu poti, vin cu ochii aia de Bambi care chiar cer sa fie bagati in seama...si tu te trezesti la fel, faci un dus rece, bei 1000 cafele si iti tragi zambetul sa iesi in lume...dar nu poti!vine Bambi si-ti strica ziua...
Acum inteleg de ce vaneaza unii caprioare!