marți, 1 februarie 2011

cum sa nu fii romantic...

Deci da....din ciclul "am facut-o si pe asta"...
Sa luam la intamplare o seara de duminica.Sa zicem ca e frig de moare focu'n soba si nu ai chef de nimic....Apare EA, diafana, zambitoare, plina de "vino-n'coa" si zice suav: ne uitam la filme?
Eu sunt o fiinta slaba, recunosc.Imi plac barbatii, dar stau, cantaresc si ma hotarasc: stau bre si vad filme cu ea...ei de aici a inceput totul...
A naibii fiinte femeile astea....vine, se pisiceste, da din gene, da pantalonii de trening jos, ramane in dresuri...wau, la asta nu ma gandeam...se baga in pat, face scandal ca o mut mai incolo si sa te tii neamule.
Incepe filmul: de obicei cand ma uit la filme, uit de ce e in jur..imposibil de data asta..incepe delicat sa-si suga dintii, sa plescaie, sa se foiasca, sa gaseasca puricul pierdut acu 3 ani pe picior, se scarpina, il alinta, cauta sa-l ucida...JEZ...femeie....acu iti veni??!?
Tace pret de zece minute si incepe iarasi: noi chiar ne uitam la un film cu unu' balbait?!?bai dar chiar arata naspa....uf...pauza...hai respira, bea apa, TACI! de unde....orice minune tine 10 sec...si o luam de la capat...mai sugem putin dintii, incepem o discutie despre dentist si ca ar trebui sa faca un consult, dresurile nenorocite o manaca in continuare de ai impresia ca o treaca cu dej'tele prin picior, plescaie de plictiseala, comenteaza la balbait, cauta sa rontaie ceva bun, s-a terminat filmu'..
Bun, ca si asa ca nu i-a placut.....Iar eu?!?

eu am vazut un film cu dentisti, purici si plescait..moka...ala cu balbaitul l-am ratat:))

2 comentarii:

Rox spunea...

=)))))) exagerezi! nu era nici un puric in decor si filmele alese de TINE au fost ... pe spranceana: unu cu un balbait, unu cu un fel de Bruce Lee al zilelor noastre, ma prost decat originalul. Deci... logic ca omu' se apuca de diverse, mai ales daca aia de imi ocupase locul in pat insista sa le vizioneze pana la capat!
.... si zi asa: nu ti-a placut?! :))

Anonim spunea...

tocmai ai devenit un idol pt mine .. :) ai dezbracat o femeie fara sa vrei .. inainte sa inceapa filmul .. de obicei dureaza macar pana la jumatatea filmului ..